e-conomic: Er det ikke muligt at få sendt fakturaer automatisk til kunden?

Det er det desværre ikke. e-conomic mener ikke, at det er vejen frem. Så i forbindelse med, at de har lanceret et nyt API, har de valgt at lukke ned for, at sådan nogle som os, kan bede e-conomic afsende fakturaer til kunder.

e-conomics begrundelse kan læses her.

Hvad gør jeg så?

Som det er lige nu, skal du manuelt ind og trykke "bogfør og send" på oversigten over fakturaerne i e-conomic. Den mulighed har de ikke lukket ned for.

Storebuddy er igang med at lave sådan, at vi kan udsende faktura på mail og EAN, som kommer snarrest. For mere info, kontakt da supporten på support@storebuddy.dk