Hvor finder jeg fakturaen for betalingen af mit Storebuddy-abonnement?

Svar

Hvor finder jeg fakturaen for betalingen af mit Storebuddy-abonnement?

Spørgsmål

Du opretter en ny forretning ved at:

• Log ind
  • Klik på Min konto > Fakturaer

• Her finder du oversigten over dine fakturaer.
  • Ønsker du at se fakturadetaljer eller printe fakturaen skal du klikke på de tre prikker ude til højre
  • I dropdownmenuen klikker du på Vis detaljer.

Hvis du benytter Shopify, så faktureres (er du på vores nye Shopify-app) direkte gennem Shopify, og du modtager vores abonnement fra dem, og finder vores regning direkte i Shopify.