Hvor mange ordre har jeg tilbage denne måned? (ordretælleren)

Hvordan ser jeg hvor mange ordrer jeg har brugt denne måned?

• > Log ind i Storebuddy
  • Herefter klikker du på Mine forretninger
  • Vælg din forretning
  • Klik på abonnement

Her kan du se antallet af ordrer du har tilbage i en given måned og hvornår tælleren nulstilles igen.

OBS! Måneden løber fra den dato du starter og en måned frem. Det er derfor muligt at have en periode der ikke følger det almindelige månedsskift.

Har du ramt dit bogføringsloft, eller vil du bare gerne vide hvordan tælleren fungerer?

Uanset om man betaler på månedsbasis eller årsbasis, så har du stadig et givent antal ordrer hver måned. Det er ikke sådan at antallet af ordrer akkumulerer over flere måneder.

Eksempelvis lad os sige du bogfører:

• 300 ud af 400 i januar
  • 200 ud af 400 i februar
  • 100 ud af 400 i marts

Der vil dit loft stadig være 400 i april. Du har ikke sparet 100 + 200 + 300 op i januar, februar og marts.

Tæller refunderinger, betalinger og tilbagebetalinger også som én ordre?

Har du både Salg og Udbetalinger i dit abonnement, så har du adgang til at bogføre det samme antal af hver type. Har du f.eks et Large abonnement, så betyder det at du kan bogføre

• 2.000 Salg
  • 2.000 Betalinger
  • 2.000 Udbetalinger
  • 2.000 Refunderinger
  • 2.000 Tilbagebetalinger

Antal, for hver type, følges dermed ad når du opgraderer.