Hvordan tilføjer jeg udbetalinger?

Spørgsmål

Hvordan tilføjer jeg udbetalinger?

Svar

Hvis du har en eksisterende forretning, hvor #salg er tilknyttet, kan du tilføje #udbetalinger

Herunder kan du se, hvordan du redigerer abonnementet for én af dine forretninger.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på Mine forretninger > Vælg aktuel forretning
  • Klik på Abonnement
  • Vælg den ønskede pakke under #Udbetalinger.
  • Klik Opdater abonnement

Herunder ses et eksempel på, hvordan #udbetalinger tilføjes til en eksisterende forretning.

Integration af indløse(e)

Husk at integrere din(e) indløser(e), når du har tilknyttet abonnementet. Du finder hjælp til det i guiden: Integration af indløser(e)