Integration til Nets / Teller

Herunder gennemgås hvorledes du opsætter Nets-integrationen.

Ansøg om eksport hos Nets

Fortæl Nets / Teller, at de skal eksportere data til Storebuddy

For at vi kan begynde at modtage dine data, skal du give os tilladelse til det. Det gøres via Nets-ansøgningsformular.

Åben Nets-ansøgningsformular i nyt vindue

I formularens nedereste del, skal vælges XML-filer og der skal angives, at data skal sendes til en eksisternede SMTP-bruger.

I feltet angiv eksisterende SFTP-email angives mailen storebuddy18@sftp.teller.no

Hvis du vil have overført nets udbetalinger bagudrettet, så kan du i kommentarfeltet skrive at udbetalingerne gerne må sendes fra dato X og frem, så overfører de data fra den dato og fremad:

Tilføj Nets som indløser i Storebuddy

Du tilføjer Nets-integrationen i Storebuddy ved at følgene nedenstående guide.

• Gå til Mine forretninger
  • Vælg den forretning, som Nets-integrationen skal tilknyttes
  • Under Integrationer vælges Indløser
  • Vælg Nets
  • Angiv Nets-forretningsnummer
  • Klik på Tilføj Nets

TIP: Nets-kunder har typisk to aftaler hos Nets. En Dankort-aftale og en aftale til VISA mv. Hvis det er tilfældet hos dig, skal du huske at tilmelde alle dine Nets-aftaler.

Bogføringsopsætning

Når integrationen er tilknyttet, skal du oplyse, hvordan Nets udbetalingerne skal bogføres. Opsætningen afhænger af, hvilket regnskabsprogram, du benytter. Du finder en opsætningsguide ved at vælge dit program herunder:

• Opsætning for bogføring af udbetalinger i Dinero
  • Opsætning for bogføring af udbetalinger i e-conomic
  • Opsætning for bogføring af udbetalinger i Billy