Integration til Nets Easy

F0r at få integreret med Nets-Easy, så skal du starte med at oprette en API-nøgle, som ses herunder.

Derefter vælger du i højre hjørne den forretning som du vil have integreret Nets-Easy med, hvor du også kan klikke Indstiilinger:

Dernæst, klikkes "Indløsere" under integrationer, og vælger Nets-Easy.

Oprettelse af APi-nøgle til Nets-Easy

I videoen herunder kan du se, hvordan du finder integrationsnøglerne til en Nets Easy-konto (merchant).