Integration til Magento 2

Når du skal integrere din Magento-webshop med Storebuddy, kan du anvende denne guide:

• Klik på til Mine forretninger > Vælg den forretning, som skal integreres med din shop
  • Under Integrationer vælger du Tilføj salgskanal
  • Her vælger du Magento 2
  • Indsæt Access Token (er du i tvivl om, hvordan du opretter det i Magento 2, kan du følgende nedenstående guide).
Opret Access Token i Magento 2

Du starter ved at logge ind i din Magento Admin. Her klikker du på System > Integrations:

Her klikker du på Add New Integration

Her indtaster du navnet på integrationen - fx Storebuddy - det har ingen betydning andet end du selv kan huske, hvad denne integration gør (:

Derudover skal du indtaste det password du er logget ind i dine Magento Admin med.

Du skal du klikke på API, hvor du skal angive, hvilke data vi har adgang til. Det letteste er, at vælge All.

Når det er gjort klikker du på Save.

Det eneste du mangler nu, er at aktivere integrationen. Det gøres ved at klikke på Activate.

Magento viser dig nu en liste over de data, som du giver tilladelse til, at vi må tilgå.

Du godkender ved at klikke Allow.

Du skal nu kopiere den token (kode), der fremgår i feltet Access Token. Det er den token, du skal benytte i Storebuddy, når du skal tilknytte din Magento-webshop til Storebuddy.