Integration til DanDomain

Når du skal integrere din DanDomain-webshop med Storebuddy, kan du følgende denne guide:

INFO:
For at integrere med DanDomain, så skal du under Integrationer vælge Smartweb. Dette er fordi, Smartweb har købt DanDomain, og skal derfor fremover gå gennem deres integration til Storebuddy.

• Klik på til Mine forretninger > Vælg den forretning, som skal integreres med din shop
  • Under Integrationer vælger du Tilføj salgskanal
  • Her vælger du Smartweb
  • Derefter indsættes din shop-url samt din DanDomain API-bruger. Er du i tvivl om, hvor du opretter en API-bruger, kan du følge guiden herunder.

Du er nu integreret med DanDomain 🙌🏻

Opret API-bruger i DanDomain

Herunder en guide til, hvordan du opretter en API-bruger i DanDomain

• Vælg Indstillinger i menuen
  • Vælg API: SOAP

• Sæt flueben ved API adgang
  • Gem

• Klik nu på Indstillinger i menuen til venstre
  • Klik Medarbejdere

• Klik på Opret medarbejder

• Indtast oplysninger på din nye bruger (OBS! Du må ikke anvende din egen e-mail. Det skal være en ny bruger/e-mail dedikeret udelukkende til API-adgang) - Denne kunne hedde "Storebuddy@dinshop.dk"
  • Under tilladelser, markér API

Du har nu oprettet en API-bruger.