Integration til Wannafind

Når du skal integrere din Wannafind-webshop med Storebuddy, kan du følgende denne guide:

• Klik på til Mine forretninger > Vælg den forretning, som skal integreres med din shop
  • Under Integrationer vælger du Tilføj salgskanal
  • Her vælger du Wannafind
  • Derefter indsættes din shop-url samt din Wannafind API-nøgle. Er du i tvivl om, hvor du opretter en API-nøgle, kan du følge guiden herunder.
Opret API-nøgle i Wannafind

Herunder en guide til, hvordan du opretter en API-adgang i Wannafind

• Vælg Indstillinger i menuen
  • Vælg API: SOAP

• Sæt flueben ved API adgang
  • Gem

• Klik nu på Indstillinger i menuen til venstre
  • Klik Medarbejdere

• Klik på Opret medarbejder

• Indtast oplysninger på din nye bruger (OBS! Du må ikke anvende din egen e-mail. Det skal være en ny bruger/e-mail dedikeret udelukkende til API-adgang)
  • Markér API under Tilladelser

Du har nu oprettet en API-adgang