Integration til Klarna

Du opretter en API-nøgle til Klarna, ved at følgende nedenstående guide:

• Log ind på din Klarna-portal (Klik her).
  • Vælg Settings
  • Klik på Generate new API credentials
  • Bekræft ved klik på Create credentials
  • Den nye nøgle er nu oprettet (se nedenstående eksempel).
  • Du skal nu kopiere Username (UID) og Password, som er den nye api-nøgle.
  • Du kan nu bekræfte, at du har gemt nøglen. Når du har sat flueben ved I've saved the credentials on my device, kan du lukke vinduet ned.

API nøglen indsættes lige her under forretningen som Klarna tilhører, i højre hjørne -> Indstillinger: