Ret faktura-automatisering

Hvis der er behov for at ændre i en faktura-automatisering kan guiden herunder følges

Det kan forekomme, at der skal tilrettes i fakturaautomatiseringer. Det kan fx være, hvis ens fakturaskabelon skal ændres, eller man før har fået oprettet kladder, og nu vil have faktura godkendt og bogført i stedet.

1. Klik på "Alle" eller forretningen som du vil rette automatiseringen på. Hold musen over forretningen, og klik på indstillinger.

2. Her klikkes på Håndtering af salg til betaling via kontooverførsel eller FI-kort (herunder afsendelse af EAN-faktura)   (eller Salg i den gamle version). I menuen som foldes ud vælges den faktura-automatisering, som skal ændres.

3. Klik på automatiseringen, og ret til. Afslut med at klikke "Gem"