Samleposteringer (Bundles)

Få samlet dine posteringer på dagsniveau

Få samlet dine posteringer på dagsniveau  og spare posteringer, samt skab overblik i regnskabssystemet.

For at få opsat samleposter skal du først

• 1. vælge forretningen øverst til højre i dropdown-menuen
  • 2. Klik dernæst på "bogføring"
  • 3. Klik dernæst på "indstillinger"
  • 4. Klik på "Håndtering af øvrige salg, refunderinger, betalinger samt tilbagebetalinger:
  • 5. Når det er valgt skal du scrolle ned til "Samleposteringer",
  • 6. og slå knappen "Samleposter ordre, refunderinger, betalinger og tilbagebetalinger?" til:

Når det er slået til, så vil dine posteringer blive lagt sammen, og overført på dagsniveau fremadrettet.

Automatisk overførsel af samleposteringer kan deaktiveres under .... Indstillinger -> Forretningsindstillinger:

Når samleposterne er overført, vil det være summeret på dagsniveau, og kan se således ud:

Bundles samler ordre, betalinger, tilbagebetalinger og refunderinger på dagsniveau, udbetalinger vil fortsat blive bogført enkeltvis efter indstillingerne.

Skulle der være problemer eller spørgsmål til samleposteringer (bundles) så tøv ikke med at tage fat i os!

Samleposteringerne bliver dannet over midnat, så de skulle (afhængdigt at køren) komme over omkring 00:30.