Tillad betalinger på en oprettet tilgodehavendekonto i Billy

Denne artikel handler om, hvordan betalinger tillades på en tilgodehavendekonto i Billy

TIP
Når en konto oprettes gennem Storebuddy, så skal der efterfølgende i Billy tillades betalinger på denne, så vi kan bogføre udbetalinger fra den konto. Dette kan undgåes ved, at oprette den direkte i billy, og tillade betalinger når kontoen oprettes.

For at tillade betalinger på en konto, så skal der gøres følgende inde i Billy:

1. Klik på Indstillinger nederst til venstre
  2. Klik på Regnskab øverst oppe
  3. Rediger kontoplan

4.  Scroll ned til kontoen, og klik på kontoen
  5. I højre hjørne klikkes Ret konto
  6. Klik Tillad betalinger på denne konto til

7. Gem, og kontoen tillader nu betalinger.

TIP
Du kan se at du har gjort det korrekt, hvis der står "Tillad betalinger" ud fra kontoen i kontoplanen:

Du kan vælge kontoen under opsætningen af udbetalinger 🙌🏻