Hvordan opsiger jeg et abonnement?

1. Du opsiger ved at logge ind i Storebuddy > vælg "konto" øverst til venstre > vælg dernæst den "forretning" du gerne vil opsige.
  2. Herefter klikker du på tandhjulsikonet "indstillinger" og dernæst på  Abonnement

3. Herefter klikker du på Opsig abonnement nederst på siden.

4. Herefter præsenteres du for en modal, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at opsige.

VIGTIGT: Når du opsiger et abonnement stopper servicen med ved udgangen af dit abonnement