Hvordan ændrer jeg mit kodeord (password)?

Da vi er ved at lave en større ændring i vores login-system (for at øge sikkerheden), kan du pt kun nulstille dit kodeord. Det gør du via login-siden: app.storebuddy.dk/login

Her klikker du på "Få tilsendt en email":

På siden du kommer til, indtaster du din E-mail og klikker på knappen "SEND NY ADGANGSKODE".

Du får nu tilsendt en e-mail, som ligner den, du ser herunder:

Her klikker du på linket "Du nulstiller din adgangskode ved klikke her".

Herefter sendes du tilbage til Storebuddy, hvor du kan angive dit nye kodeord.

Når du har indtastet dit nye kodeord to gange og klikker videre, så kontrollerer Storebuddy dit kodeord. Kodeordet skal overholde følgende regler:

Når kodeordret bliver accepteret, mødes du af nedenstående:

Når kodeordet er godkendt sendes du automatisk videre til app.storebuddy.dk, hvor vi logger dig ind automatisk.