Hvordan opgraderer jeg mit abonnement?

Herunder kan du se, hvordan du redigerer abonnementet for én af dine forretninger.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på Mine forretninger > Vælg aktuel forretning
  • Klik på Abonnement
  • Foretag de ønskede ændringer
  • Klik Opdater abonnement

Når du er under "abonnement" så kan du opgradere til den pakke som passer til dig

VIGTIGT: Hvis der ligger salg, som ikke er bogført, fordi bogføringskvoten var opbrugt for perioden, skal du huske at genstarte bogføringen efter du har opgraderet abonnementet. Du finder hjælp til det i guiden: Hvordan starter/genstarter jeg bogføringen af ordrer?