Oprettelse af tilgodehavendekonto i e-conomic

Du opretter tilgodehavendekonto i e-conomic ved at gå til:

RegnskabSøgning og lister > Kontoplan > Ny konto

Du skal sørge for, at typen er angivet til Balance. Derudover skal kontoen oprettes under Omsætningsaktiver. Det betyder, at det kontonummer du vælger skal ligge mellem 5500 og 6000. Vi anbefaler, at du inkluderer navnet på din indløser i kontonavnet.

Hvis du fx benytter Clearhaus anbefaler vi, at kalde kontoen "Tilgodehavende Clearhaus".

VIGTIGT

Der bør som udgangspunkt ikke angives momskode på tilgodehavendekonti.