Integration Stripe

VIGTIGT:  Integrationen mellem Stripe og Storebuddy bogfører udbetalinger ( Payouts) fra Stripe. Der er altså ikke tale om en integration, som bogfører ordrer eller subscriptions genereret via Stripe.

Herunder kan du se, hvordan du integrerer Stripe i Storebuddy.

Du tilføjer Stripe-integrationen i Storebuddy ved at følgene nedenstående guide.

• Gå til Mine forretninger
  • Vælg den forretning, som Stripe-integrationen skal tilknyttes
  • Under Integrationer vælges Indløser
  • Vælg Stripe

Når du har klikket på Stripe-logoet, og klikke "Installer"

Når du klikker "installer", kommer du ind på Stripes side, hvor du vælger den konto som skal integreres med Storebuddy:

Derefter klikker du Tilslut og kommer nu tilbage til Storebuddy, og kan fortsætte opsætningen af andre integrationer.

TIP:  Importen kører én gang dagligt (typisk efter midnat). Udbetalinger genereret hos indløseren fra og med dags dato vil blive importeret. Husk også at angiv, hvilke konti udbetalingerne skal bogføres på.

Bogføringsopsætning

Når integrationen er tilknyttet, skal du oplyse, hvordan udbetalingerne skal bogføres. Du finder en opsætningsguide ved at klikke her.