Integration til Quickpay

VIGTIGT: Når du integrere en Quickpay Merchant til Storebuddy er det vigtigt, at denne merchant kun benyttes til én shop. Det er fatalt for bogføringen, hvis den benyttes til flere salgskanaler.

For at integrerer Quickpay med Storebuddy skal du først oprettet en API-nøgle i Quickpay, og derefter indsætte den i Storebuddy.

Opret en API-nøgle i Quickpay

I denne guide kan du se, hvordan du opretter en Quickpay api-key.

1. Klik på Settings > User i menuen
  2. Klik på Create system user
  3. Angiv Storebuddy som System name
  4. Klik på Create
  5. Klik dig ind på den nye bruger (med navnet Storebuddy)
  6. Klik på Use Template
  7. Vælg Storebuddy under Permission template og sæt hak i Replace existing permissions with template permissions derefter klik på Send.
  8. Klik på SEE API KEY og derefter klik på copy (nu har du kopieret api-nøglen)

Se et eksempel i videoen herunder:

Opret integrationen i Storebuddy

For at integrere Quickpay skal du gå til Mine forretninger (vælge din forretning). Her klikker du på  Betalingsgateway (under Integrationer).Her vælges Quickpay. I vinduet som åbnes angiver du den API-nøgle, som du har oprettet i Quickpay (se ovenfor).