Udbetalinger fra indløser

For hver indløser, som du har tilknyttet i Storebuddy, skal du angive, hvordan udbetalinger ønskes bogført.

Af illustrationen herunder fremgår betydningen af de tre konti, som skal angives.

Opsætning

Du angiver opsætningen ved at gå til:

1. Klik på "konto" øverst til venstre når du er logget ind i Storebuddy
  2. Vælg den pågældende "forretning" fra drop-down menuen
  3. Klik på tandhjuls-ikonet "indstillinger" til venstre i sidemenuen
  4. Ude til højre for "bogføring" klikker du på "Håndtering af udbetalinger fra indløsere"
  5. Klik på den indløser, som skal opsættes.

Du bliver nu præsenteret for en ny side, hvor du skal angive, hvordan udbetalinger fra den aktuelle indløser skal bogføres.

Under sektionen udbetalingsmetode, kan du vælge mellem:

• Standard
  • Nets-dankort

Som udgangspunkt skal du altid vælge Standard, medmindre det er Dankort-udbetalinger du modtager fra Nets, da disse udbetales enkeltvis.

• Bankkonto: Her skal du vælge den konto i dit regnskabsprogram, som repræsentere den konto i din bank, hvor pengene indbetales.

• Gebyrer: Her skal du angive den konto, som gebyret, som din indløser opkræver, skal bogføres på.

• Tilgodehavendekonto: Her skal du vælge den regnskabskonto, som angiver hvor mange penge du aktuelt har tilgode hos indløseren. Se eventuelt: Hvad er en tilgodehavendekonto?

• Kassekladde (kun hvis du benytter e-conomic): Her skal du angive, hvilken e-conomic kassekladde vi skal bogføre i. Har du brug for hjælp til at oprettet en ny kassekladde i e-conomic, kan du følge linket her:
    Opret kassekladde i e-conomic.

VIGTIGT

Husk at du kan aktivere automatik overførsel til regnskabsprogrammet. Se mere i guiden Aktivering af automatisk overførsel.