Integration til Dandomain Classic

Når du skal integrere din Dandomain-webshop med Storebuddy, kan du følgende denne guide (se også videogennemgangen nedenfor):

• Klik på til Mine forretninger > Vælg den forretning, som skal integreres med din shop
  • Under Integrationer vælger du Tilføj salgskanal
  • Her vælger du Dandomain
  • Derefter indsættes din shop-url samt din Dandomain API-nøgle. Er du i tvivl om, hvor du opretter en Dandomain api-nøgle, kan du se det i guiden under videoen.

Opret API-nøgle i Dandomain

Herunder en guide til, hvordan du opretter en API-adgang i Dandomain.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Integration
  • Vælg Tilføj ny bruger

• Angiv Storebuddy som navn
  • Sæt flueben ved de rettigheder under kolonnen Læs (det betyder, at vi får adgang til at se dine data, men ikke manipulere med dem)
  • Klik på Gem

• Når du har klikket på gem, kommer der en API-nøgle frem.
  • Kopier API-nøglen. Det er denne kode, som skal benyttes, når du skal opsætte integrationen i Storebuddy