e-conomic: Er det ikke muligt at få sendt fakturaer automatisk til kunden?

Det er det desværre ikke. e-conomic mener ikke, at det er vejen frem. Så i forbindelse med, at de har lanceret et nyt API, har de valgt at lukke ned for, at sådan nogle som os, kan bede e-conomic afsende fakturaer til kunder.

e-conomics begrundelse kan læses her.

Hvad gør jeg så?

Som det er lige nu, skal du manuelt ind og trykke "bogfør og send" på oversigten over fakturaerne i e-conomic. Den mulighed har de ikke lukket ned for.