Hvordan skifter jeg betalingsinterval (årlig <->måned)?

Du skifter betalingsinterval ved at logge ind i Storebuddy, hvor du:

1. Går til Mine forretningerVælg forretning (fx. min-webshop.dk)

2. Vælg Indstillinger -> Abonnement
  3. Er skifter du betalingsintervallet ved at klikke på "Månedligt/Årligt". Når du har skiftet klikker du på den blå knap med teksten "Opdater abonnement".
  4. Når der er skifter interval, så kan du vælge den nye plan, og efterfølgende klikker du på den blå knap med teksten "Opdater abonnement".