Hvordan overfører jeg et salg, der er standset, som fakturakladde?

Du kan vælge at få oprettet en fakturakladde i dit regnskabsprogram. Denne metode er relevant, hvis der ved en fejl er opkrævet forkert moms, eller andre fejl på et salg i dit webshop-system, og det derfor er nødvendigt at tilrette fakturaen i regnskabsprogrammet inden den godkendes.

Her kan du se hvor knappen findes inde på ordren, når der er fejl i overførslen