Import af CVR-numre fra WooCommerce

Hvis du benytter et plugin til WooCommerce, som tillader dine kunder at angive et CVR-nummer, skal du sikre, at CVR-nummeret eksponeres i WooCommerce API'et under meta-data. Attributten skal tildeles en af nedenstående keys:

• vat_number
  • _billing_cvr

Er du usikker på hvordan du skal håndtere ovenstående, så kan du med fordel benytte et plugin, som kan håndtere det hele for dig. Vi anbefaler, at du benytter Yancos CVR-plugin

Yanco modulet giver mulighed for, at dine kunder kan angive et reference-rekvisitionsnummer samt reference-person.

Derudover har Yanco-plugin'et den fordel, at det med det samme validerer CVR-nummeret op mod  CVR-registeret. Derved sikres det, at der er angivet et gyldigt CVR-nummer.

VIGTIGT: På nuværende tidspunkt henter - og overfører - vi kun CVR-nummeret, også selvom du benytter  Yancos CVR-plugin. Det står på vores roadmap, at vi også håndtere øvrige relevante CVR-info.