Hvordan opretter jeg en konto til bogføring af afrundingsdifferencer i e-conomic?

I guiden herunder kan du se, hvordan du opretter en konto til bogføring af afrundingsdifferencer i e-conomic.

Du skal først og fremmest logge ind i e-conomic. Her klikker du på den orange knap med tandhjulet i top-menuen. I dropdown-menuen vælger du Alle indstillinger

Herefter vælger du kontoplan i den venstre-hovedmenu.

Du kommer nu til en oversigt over din kontoplan. Her klikker du på den blå knap med teksten Ny konto.

Der åbner sig nu en modal, hvor du kan angive kontodetaljerne.

• Vi anbefaler, at du kalder kontoen Afrundingsdifferencer.
  • Det skal være en såkald Drift-konto.
  • Du bør ikke angive information vedr. moms.
  • Kontonummeret vælger du i forhold til, hvor du ønsker kontoen placeret i din kontoplan.

Se eksempel herunder. Husk at gemme.