Integration til OnPay

For at integrere OnPay skal klikke på drop-down menuen øverst til venstre  > vælge din forretning. Klik på tandhjulet indstillinger i sidemenuen Her klikker du på  Betalingsgateway (under Integrationer). Her vælges OnPay.

Du bliver bedt om at angive dit OnPay gateway-id. Er du i tvivl om, hvad det er, findes det i OnPay under venstremenuen, når du er logget ind i OnPay - se nedenfor.

Når du har angivet dit gateway-id i Storebuddy følger du flowet.