Automatisk overførsel

I denne guide gennemgås aktivering/opsætning af automatisk bogføring herunder betydningen af Startdatoen.

VIGTIG

Ordre, betalings - og udbetalingshistorik importeres ikke automatisk, når startdatoen sættes tilbage. Vi kan i de fleste tilfælde være behjælpelige med det. Skriv til support@storebuddy.dk for at høre mere.

Inde i Storebuddy kan du angive en Startdato. Denne dato definerer, hvornår fra og med Storebuddy kan/må håndtere bogføringen af dine salg/refunder, betalinger/tilbagebetalinger samt udbetalinger.

TIP: Du finder indstillinger for Startdatoen og Aktivering af automatisk bogføring ved at

1. Klikke på "konto" øverst til venstre inde i Storebuddy
  2. Vælg "forretning"
  3. klik på tandhjulet "indstillinger" i sidemenuen
  4. Klik på "forretningsindstillinger".

Herunder kan du se, hvordan startdatoen influerer på de forskellige posteringstyper:

• Ordrer: Ordrer blokeres automatisk for bogføring, hvis de er oprettet før end startdatoen. Hvis du har en ordre, som er oprettet før startdatoen men betalingen er captured (hævet) efter startdatoen skal ordren låses op og bogføres via Storebuddy app'en.

• Betalinger: Hvis en betaling er captured tidligere end den angivne startdato, blokeres bogføringen. Blokeringen kan kun fjernes ved at rykke startdatoen tilbage i tiden.

• Refunderinger: Refunderinger oprettet før startdatoen blokeres mod bogføring. Blokeringen kan kun fjernes ved at rykke startdatoen tilbage i tiden.

• Tilbagebetalinger: Tilbagebetalinger oprettet før startdatoen blokeres mod bogføring. Blokeringen kan kun fjernes ved at rykke startdatoen tilbage i tiden.

Du kan sætte startdatoen tilbage i tiden ved at klikke på kalender-ikonet til højre for startdatoen.

Startdatoen kan ikke sættes frem i tiden.

Som det fremgår af ovenstående kan du angive hvilke dele af bogføringen, du ønsker automatiseret.

Hvis du gerne vil have rykket Startdatoen frem til en senere dato, så skal du kontakte support@storebuddy.dk. Og der må IKKE være overført noget for at den kan rykkes.