Ret faktura-automatisering

Hvis der er behov for at ændre i en faktura-automatisering kan guiden herunder følges

Det kan forekomme, at der skal tilrettes i fakturaautomatiseringer. Det kan fx være, hvis ens fakturaskabelon skal ændres, eller man før har fået oprettet kladder, og nu vil have faktura godkendt og bogført i stedet.

1. Klik på "Konto" øverst til venstre > vælg derefter den forretning, hvor en faktura-automatisering skal rettes.

2. Her klikkes på Håndtering af salg til betaling via kontooverførsel eller FI-kort (herunder afsendelse af EAN-faktura)   (eller Salg i den gamle version). I menuen som foldes ud vælges den faktura-automatisering, som skal ændres.

3. Klik på Ret.

4. Faktura-automatiseringen kan nu ændres.