Hvordan betaler jeg en ubetalt faktura?

Hvis du har en ubetalt faktura, fx fordi dit kort var udløbet, kan du betale regning via app'en.

TIP: Hvis det er nødvendigt at tilføje et nyt kort, kan du følge guiden: Hvordan tilføjer jeg et betalingskort?).

Du betaler fakturaen ved at logge ind i Storebuddy, hvor du:

1. Går til Mine forretningerVælg forretning (fx. min-webshop.dk)

2. Her vil der fremgå en notifikation ved Abonnement. Her klikker du på Abonnement

3. Du bliver nu sendt videre til Abonnement-siden. Her går du ned til sektionen Betaling

Her klikker du på knappen Åben betalingsvindue:

4. Du bliver nu sendt til en ny side, hvor du kan betalte fakturaen. Du kan vælge at klikke på knappen Pay now, eller angive detaljerne fra et betalingens kort nedenunder, og klikke på Pay invoice. Vælger du at benytte Pay now, vil vi forsøge at hæve pengene på det betalingskort, der er tilmeldt din konto.